Що віщує випадково пролита вода: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

У давнину наші пращури лили воду услід людині, яка йшла із дому. Вірили, що вода принесе людині щастя і удачу, особливо коли це стосується рідних і дорогих людей.

Є й інша версія цієї прикмети, згідно з якою так чинять, щоб людина, як і вода, завжди могла знайти свій шлях. У будь-якому випадку ця прикмета прижилася і її дотримуються, щоб уникнути багатьох неприємностей у житті.

Існує прикмета, яка говорить, що якщо випадково облитися водою, то це вважається гарним знаком. Оскільки вода очищає, вона позбавить людину від зайвих турбот у житті. Є й інша прикмета: той, хто вживає часто святу воду, отримає благословення Небес.

Прикмета до невдачі пов'язана не з водою, а з її відсутністю. Якщо зустріти жінку з порожніми відрами, то це не до добра. Це може принести за собою втрати чогось цінного. Наприклад, втрату грошей у якійсь авантюрі.

Існує народна прикмета: якщо зустріти жінку або дівчину з повним відром води, то це свідчить про те, що людині незабаром посміхнеться сама пані Фортуна. Їй може пощастити у коханні або роботі, і успіх буде забезпечений. Тільки зустріч повинна бути випадковою, а інакше прикмета не спрацює.

Якщо ж хтось випадково розлив воду на підлогу, то це неминуче призведе до грошових втрат. Однак негативного впливу прикмети можна уникнути, якщо при цьому перехреститися тричі і прочитати «Отче наш».

Якщо хтось розбив чашку з водою, то це до великого щастя, оскільки посуд б'ється до удачі, це усім відомо. А вода прибере весь негатив з життя, він піде разом з нею.

Якщо дівчина випадково пролила на себе воду, то незабаром вона буде плакати від щастя.

Якщо вона незаміжня, то це до майбутнього побачення з коханим. Якщо воду пролила заміжня дама, то це до полум'яного кохання між чоловіком та дружиною.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: прикмети
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень