Мешканців Рівненщини закликали сплачувати за газ, аби врятувати країну

Поки пеню та штрафи у компанії не нараховуватимуть 

На початку березня 2022 року заборгованість побутових клієнтів перед ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» становила 384 млн 554 тис. грн, юридичних осіб – близько 10 млн грн. Попри це блакитним паливом нині забезпечують усіх. Про це повідомили газовики.

- Наголошуємо, воєнний стан не звільняє громадян від оплати за комунальні платежі, однак пеню і штрафи ми не нараховуємо.

 

ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», як і інші компанії критичної інфраструктури, сьогодні працює в надскладних умовах. Та робимо все від нас залежне, щоб забезпечити стабільне газопостачання до всіх категорій споживачів.

 

Закуповувати газ в даних умовах – задача не із легких. Оскільки більша частина клієнтів має об’єктивні складнощі і не може заплатити за спожитий ресурс.

 

Але попри все проблеми поки вирішуємо та забезпечуємо газом усіх.

 

Оплачувати необхідно, адже тільки так зможемо підтримати економіку держави у такий важкий для всіх нас час, - повідомила речниця компанії Оксана Пицька. 

До слова, усі відділення компанії ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» та «Клієнтські простори 104.ua» працюють у звичному режимі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень