Що ні в якому разі не можна класти в труну: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Православна церква не схвалює поховання особистих речей разом з померлим, особливо тих, які мають відношення до живих людей. До таких речей належать:

Листи від близьких

Не можна класти в труну листи від тих, хто не зміг приїхати на похорон і надсилає слова скорботи. Вважається, що це може спричинити хвороби або навіть загибель того, хто написав листа.

Фотографії живих людей

Фото, як вважається, несе на собі зв'язок з тим, хто на ньому зображений. Якщо покласти його в труну, людина на фото може сильно захворіти або навіть померти.

Живі квіти

Вважається, що випавша з труни квітка може поширювати хвороби і смерть.

Також під час поховання покійного заборонено класти в труну обручки, гроші, годинники, малюнки та картини, сигарети та спиртні напої, зброю та мобільні телефони.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень