Що купити у дім, щоб водилися гроші: народні прикмети

Які предмети у домі притягують гроші

Скарбничка

Наші предки вірили, що скляна або керамічна скарбничка є ніби магнітом для грошей. Розбиваючи копилку, завжди залишали одну монету із неї «на розпілд». Її збергіали в гаманці, або клали унову скарбничку.

Красула, або грошове дерево

Цю кімнатну рослину вважають символом фінансового добробуту. На дно горщика завжди клали монету. Якщо ви купили рослину і поки не збираєтесь її пересаджувати, приклейте монету до дна горщика ззовні.

Також не варто розміщувати поряд із грошовим деревом кактуси та інші рослини з гострим листям.

Фонтан

Вода, яка хлюпає у сувенірному фонтанчику, здатна привернути у дім гроші. Якщо немає змоги придбати такий сувенір, підійде картина із зображенням води, яка «рухається»: водопаду чи джерела. 

Акваріум 

Вода символізує багатство, щастя і удачу, вона також очищає простір навколо людини. Рибка золотого кольору- це символ сімейного щастя і достатку.

Згідно з фен-шуй число 9 приносить в будинок багатство і гармонію, так що для посилення впливу удачі в акваріумі має бути дев’ять рибок.

Трилапа жаба

Фігурка триплапої жаби, яка тримає в роті монетку - найпоширеніший грошовий талісман. Як правило, вона золотого кольору і може бути виконана з металу, пластику, глини.

Такі фігурки не тільки привертають гроші, але і прикрашають інтер'єр квартири.

Клубок червоних ниток

Привернути багатство також допоможе звичайний клубок червоних ниток.

Вдома такий клубок розмотують і намотують на дерев'яну палицю або дерев'яну ложку. Потім такий фінансовий талісман кладуть під ліжко і чекають на багатство.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: прикмети
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень