П'ять причин не позичати сусідам сіль: народні прикмети

Чому ж не радять позичати сіль?

Народна мудрість говорить: "Не позичайте сіль сусідам, тому що вони зможуть вам «насолити». Справа не в тому, що ваші сусіди – непорядні люди, а в тому, що досі про сіль збереглись забобони та повір'я, які прийшли з давніх часів.

Ось чому не можна позичати сіль сусідам:

Наші предки вірили, що після повернення «боргу» безпричинної сварки з сусідом не минути.

Існувало повір'я, що віддаючи сіль, ви передаєте безповоротно позитивну енергію, спустошуєте будинок, можете ослабнути духовно і фізично. Солоні кристали здатні накопичувати як негатив, так і світлу енергетику.

Якщо ваш сусід не дотримується християнських законів, він може заговорити сіль на хворобу або зробити любовний приворот. Сіль здавна використовували маги та чаклуни у різних обрядах.

Віддаючи сіль, можна залучити безгрошів’я у дім, вважали наші пращури.

«Магічний порошок» здатний ображатися, мстити. Якщо ви з легкістю розлучаєтеся з ним, не цінуєте його, то отримаєте натомість багато неприємностей.

Як уникнути неприємностей

Щоб уникнути неприємностей ніколи не позичайте сіль. Уміння говорити слово «ні» допоможе вам у цій ситуації. Якщо людина не планує шкодити вам, вона зрозуміє відмову і не буде ображатися. 

Якщо немає можливості відмовити безпорадній старенькій або дитині, хорошій сусідці у вечірній час, обов’язково візьміть за сіль  символічну плату. Навіть однієї копійки буде достатньо, щоб нейтралізувати майбутні негаразди.

Якщо ж вам колись доведеться позичати для себе сіль, не забудьте залишити гроші, навіть якщо людина буде відмовлятися.

Якщо ви, попри всі заборони, все ж даєте сіль у борг, не віддавайте її з рук у руки, а поставте тару з солоним порошком куди завгодно і подумки скажіть:

«Те, що віддаю, назад не прошу. Моє при мені залишається, твоє з собою забирай."

Категорично не слід брати назад позичену сіль, тому що на неї могли побудувати негативну програму, якій ви відкриєте шлях у своє життя.

Джерело: vseznayko.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень