Що буде з курсом долара на Різдво: У НБУ дали відповідь

Значних змін не прогнозують

В Нацбанку не очікують значних змін курсу долара. Про це повідомив заступник голови НБУ Сергій Ніколайчук і зауважив, що великої різниці між готівковим і безготівковим курсом бути не повинно.

Національний банк намагатиметься не допускати значного спреду між готівковим та безготівковим курсом. А останній, як відомо, прив'язаний до офіційного курсу, корегувати який Національний банк принаймні зараз не планує, – заявив Сергій Ніколайчук.

Він додав, що протягом жовтня цього року відбулося помітне зміцнення готівкового курсу. А ось у листопаді варто очікувати на стабілізацію валюти.

Головною причиною зміцнення готівкового курсу в жовтні було розв'язання логістичних проблем із доставлення готівкової валюти до кас банків.

Цю проблему вдалося подолати, у тому числі завдяки проведенню Національним банком операцій з підкріплення готівкових кас банків. Адже проблема у банків була тільки з фізичною наявністю готівкової валюти, водночас безготівкової валюти у банків було і є достатньо, – повідомив заступник голови НБУ.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень