Щем в очах: Дантес відповів, чи було йому боляче від роману Дорофєєвої з Кацуріним (ВІДЕО)

Пара офіційно розійшлася торік у лютому

Нещодавно у Ютубі з’явилося інтерв’ю співака Володимира Дантеса з ведучою Машею Єфросиніною. Відео опублікували практично одразу після новини про весілля його ексдружини Наді Дорофєєвої та колишнього друга Міши Кацуріна.

В інтерв’ю Володимир Дантес поділився деякими деталями розлучення. 35-річний артист каже, що вони з Надею розійшлися ще до повномасштабного вторгнення, але в Instagram продовжували бути парою.

- Жити з усвідомленням того, що ви більше не пара, але всі довкола вважають інакше, було важко, тож у перші дні повномасштабної війни екскохані вирішили публічно в усьому зізнатися.

 

Мені треба було хоч один тягар скинути з себе. У нас і так було все в незрозумілостях в країні, ще й тут (в особистому житті, – ред.) відповідальність на тобі якась лежить зайва.

 

Щось зайве на тобі лежить емоційно, і тобі хочеться цього позбутися. Не хочеться брехати, бо ми продовжували жити в Instagram, не хочеться лицемірити, брехати. Ми сказали (про розрив, – ред.) і стало легше, – сказав Володимир.

Дантес розповів, що після розлучення був злий на екскохану, бо є купа нюансів і моментів, через які йому було боляче. У тому числі біль Володимира був пов’язаний з тим, що новим обранцем Наді став його приятель.

Також Дантес пояснив, чому некоректно казати про «помінялися партнерами» в контексті історії його стосунків з Дашею Кацуріною та стосунків Дорофєєвої з Мішею Кацуріним. Своїм коментарем музикант натякнув, що Надя таки пішла від нього до Міші.

- Помінятися – це коли ти погоджуєшся з чимось, – підсумував Володимир.

Джерело: YouTube

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень