Будете плакати від сміху: Список найдивніших причин розлучення

Дивні історії

Найдивніші сварки, які призвели до розлучення

В США чоловік вийшов з дому, забувши свій телефон. Дружина вирішила зателефонувати йому і знайшла його телефон вдома. Потім жінка з цікавості вирішила подивитися, як підписана у нього. Виявилося, що чоловік записав її Гуантанамо. А це -  одна з найстаріших в'язниць світу.

Ще один випадок теж стався в США. Чоловік не зміг витримати походи дружини до екстрасенсів. Як виявилося, жінка витрачала шалені гроші на них.

В Італії чоловік подав на розлучення після того, як знайшов листи невідомого чоловіка його дружині. Ви могли б подумати, що жінка не зберігала вірність своєму обранцеві. Але насправді цьому листуванню було вже 50 років. Але навіть такий термін давності не зупинив чоловіка і він вирішив розлучитися.

У Канаді жінка подала на розлучення з чоловіком через його хропіння. У суді вона розповіла, що нічні звуки заважають їй спати. Однак розлучитися виявилося не так просто. Спочатку жінці потрібно було записати хропіння чоловіка на відео і надати його працівникові держслужби.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень