Як ще на весіллі зрозуміти, що пара розлучиться: 7 тривожних ознак

Все видно одразу

Про майбутнє наречених пильні люди можуть багато розповісти ще на весіллі. Зокрема, такі «дзвіночки» часто бачать через об'єктив весільні фотографи, пише Huffpost. Є кілька важливих ознак, які вказують, що гроза у сімейному житті не за горами.

Саркастичні жарти в бік один одного

Деякі пари кажуть, що вони просто жартують одне з одного, але зазвичай у кожному саркастичному чи жартівливому висловлюванні є частка правди. Жорсткі підколи в бік партнера на весіллі — це частіше за все тривожна ознака, що нічого хорошого не вийде.

Стосунки побудовані на фізичному потягу

Якщо пара готова просто під час весілля здирати один з одного одяг — це може свідчити, що їх союз тримається здебільшого на фізичному потягу один до одного. З часом, коли гормони перестають так сильно грати, такі пари виявляють, що у них мало спільного.

Один з пари зовсім не хоче брати участь у фотосесії

Навіть, якщо ви не любите фотографуватися, в цей особливий день ви пересилите себе. Хоча б заради того, щоб догодити вашій коханій людині. Але якщо в день весілля один з пари починає показувати характер і впертість у таких дрібницях, швидше за все такі стосунки триватимуть недовго.

Багато гостей проігнорували запрошення

Звісно, у запрошених гостей можуть бути різні причини не прийти. Проте, великий відсоток скасувань (20 і більше) може свідчити про те, що навіть друзі й знайомі не вірять у вашу пару.

Штучна любов

Якщо на весільних знімках ви бачите натягнуті усмішки й завчені пози – ніби з картинок, це може говорити про відсутність «хімії» між партнерами. Дуже часто одного з наречених лише цікавить, як він виглядатиме у соціальних мережах. У таких інста-пар дуже високий відсоток розлучень.

Різні погляди на фінанси

Якщо вже в процесі підготовки чи під час весілля виникають питання щодо дорожнечі тих чи інших послуг, швидше за все у пари нема хороших перспектив. Гроші є важливим фактором у всіх шлюбах і часто відіграють певну роль у тому, чому вони розпадаються.

Пара майже не проводить часу разом на святі

Зазвичай пари проводять вечір, вітаючи гостей, танцюючи всю ніч і святкуючи свій новий сімейний статус. Коли наречені більше часу проводять з гостями, ніж один з одним – це недобрий знак.

Джерело: РБК

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень