ТОП-6 тривожних сигналів того, що кохана людина втрачає до вас інтерес

Ці ознаки - початок кінця

З часом стосунки можуть вичерпати себе і ви починаєте помічати ознаки охолодження з боку коханої людини. Найчастіше ці ознаки - початок кінця, тому їх треба вчасно помітити, і якщо ще не пізно - спробувати врятувати.

Про це пише Telegram Краса. Здоров'я. Стосунки.

Ваш партнер довго не відповідає на повідомлення

Звісно, у всіх буває багато справ, але якщо партнер раніше завжди був на зв'язку, а зараз раптом почав пропадати, можливо він починає віддалятися.

Партнера перестали цікавити подробиці вашого життя

У здорових стосунках люди цікавляться життям один одного, діляться різними подробицями. Якщо це зникло, то варто занепокоїтися.

Партнер ігнорує ваші прохання

Якщо ви помітили, що доводиться постійно просити його про елементарні речі, а ваші прохання ігноруються, скоріш за все партнер не цінує ваші стосунки, йому до них байдуже.

Партнер не прагне фізичного контакту з вами

Люблячим людям приємно торкатися один одного, відчувати один одного. Якщо партнер перестав ініціювати фізичний контакт у вигляді ненав’язливих дотиків, поцілунків та обіймів, значить його інтерес до вас вичерпався. При цьому секс може бути присутнім, але стає одноманітним.

Ви з партнером перестали сперечатись

Якими б ідеальними не були стосунки в парі, але все одно знаходяться якісь розбіжності чи непорозуміння, через які виникають суперечки. Вміння сперечатись без скандалів, образ, замикання в собі є ознакою здорових стосунків.

Але якщо партнеру все стало настільки байдуже, що він навіть перестав з вами сперечатися, швидше за все, ви для нього вже неважливі.

Партнер не ставить стосунки з вами на перше місце

Якщо кохана людина витрачає весь свій час та сили на кар'єру, спілкування з друзями, хобі, весь час чимось зайнятий і зовсім не приділяє часу вам та вашим стосункам, стосунки з вами для неї вже не цікаві.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень