Улюблена кімнатна рослина «розкаже», наскільки ви емоційна людина

Яка рослина вам подобається найбільше?

Погляньте на зображення поширених кімнатних рослин та оберіть ту квітку, яка подобається вам найбільше.

Рослина №1

Ви дуже емоційна, але добра і життєрадісна людина. Всі емоції, які з’являються у вашій душі, ви відразу ж вихлюпуєте, не приховуючи в собі. Ви завжди ділитеся зі світом радістю, однак якщо вас щось засмутило або розлютило, то близьким буде нелегко.

Рослина №2

Ви дуже сентиментальна людина. Вас дуже легко емоційно зворушити і розчулити. Вам доводиться довго переживати і радість, і печаль. Ви часто згадуєте найрадісніші або сумні моменти у своєму житті.

Рослина №3

Ви пристрасна й емоційна людина. Ви спокійно ставитеся до чергових перемог, тому що вважаєте, що цілком заслуговуєте на те, що маєте. А ось відмови, критику і поразки ви не сприймаєте і навіть можете проявити деяку агресію.

Рослина №4

Ви не надто емоційно ставитеся до всього того, що відбувається у вашому житті, повністю приймаючи реальність. Однак байдужості до людей у вашому характері немає – ви так само готові прийти на допомогу до будь-якого, хто її потребує.

Джерело: Патріоти України

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень