Ще один Будинок рибалки? Науковці хочуть збудувати житло у Рівному

В районі Мототреку

Тож звернулися до міськради Рівного за дозволом на розроблення детального плану території на ділянку на вулиці Данила Галицького, 17.

На засіданні бюджетної комісії міськради заступник начальника міського управління містобудування та архітектури Андрій Юрков розповів:

Було виїзне засідання. Комісія виїжджала на територію і подивилися. І в мене з собою є графічні матеріали, що приблизно там має бути. Йдеться про детальний план території на загальну площу приблизно 1,7 гектара. Заявник – Рівненський науково-дослідний інститут технології машинобудування.

Депутати звернули увагу на те, що ділянка ця розташована не у житловій зоні. Але Андрій Юрков пояснив, що це – наукова зона, отже там можна будувати житло для науковців. Приміром, це можуть бути гуртожитки.

Та депутат Микола Бляшин засумнівався у щирості намірів науковців і натякнув на будівництво на березі  Басівкутського озера, яке задумувалося, як відпочинковий комплекс, а в результаті перетворилося на житлове. І запитав:

А вони не будуть відрізнятися особливо від Будинку рибалки? Я сподіваюся, що науковці якось вміють ефективно використовувати ділянки.

Тож комісія не схвалила питання. Вирішила спрямувати його на розгляд сесії.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень