Ще одна атомка - це непогано, - Муляренко прокоментував ймовірне приєднання Нетішина і Славути

До Рівненщини

Хмельницька АЕС, що у Нетішині

Як ми вже повідомляли, два міста з сусідньої області хочуть приєднатися до Рівненщини. Йдеться про Нетішин і Славуту, які нині – у Хмельницькій області.

Минулого тижня про це заявили представники ГО «Майдан», які вже звернулися до міської влади обох міст і району з відповідним проханням. Причиною невдоволення став новий варіант утворення районів на Хмельниччині, який не передбачає, зокрема, Славутського. Тож місцеві мешканці хочуть приєднатися до історичної Волині, а не «штучно насадженого» Поділля, і вимагають від місцевої влади розібратися у цьому питанні і повідомити їм про можливість виходу з Хмельниччини і включення Славути і Нетішина до території Рівненщини.

Поки ж, жодних офіційних звернень з цього приводу не було, каже голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко:

Ніяких нових законодавчих актів не було. Ці об’єднання зараз відбуваються у межах районів і в межах областей, тобто ніхто кордони областей на сьогоднішній день не змінює.

 

Це бажання ніби як й непогане для Рівненщини, тому що це - ще одна атомна станція. Це було б додаткове джерело для наповнення місцевого бюджету.

Між тим, провести опитування щодо приєднання до Рівненщини у Славуті й Нетішині активісти пропонують разом із позачерговими виборами до Парламенту – 21 липня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень