Житель Славути надсилав рівнянам непристойні листи

Хлопець викрав адресу електронної скриньки і пароль до неї

Поліцейські Поліського управління кіберполіції викрили діяльність 22-річного жителя Славути, який несанкціоновано втрутився в роботу комп’ютерної техніки, отримав доступ до електронних скриньок шкіл Рівного та обласної бібліотеки.
Молодик незаконно заволодів логіном та паролем до електронної пошти та отримав доступ до листування. Володіючи конфіденційною інформацією, зловмисник з викраденої електронної пошти надсилав повідомлення нецензурного характеру для клієнтів та партнерів організацій.
Завдяки проведеним оперативним та розшуковим заходам співробітникам Поліського управління кіберполіції вдалося викрити зловмисника.
У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання правоохоронці вилучили комп’ютер, де містилася інформація, що підтверджує протиправну діяльність молодика.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин, автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку) Кримінального кодексу України, Наразі проводяться подальші слідчі (розшукові) дії, призначені судові експертизи з метою притягнення до кримінальної відповідальності винної особи, якій відповідно до санкції загрожує до трьох років позбавлення волі, — повідомив начальник Поліського управління кіберполіції ДК НП України Олег Лепеха.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень