Сексуальний гороскоп на весну: відомо, хто отримає задоволення, а кому - невдалі побачення

Весна для любовних утіх, проте не для всіх

Ось і прийшла весна, а це означає, що наші гормони починають активізуватися. Астрологи склали сексуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку.


Овен

В березні вас оточуватимуть люди, які бажатимуть здобути вашу прихильність. Вам не слід кидатися в любов, як у вир з головою. Придивіться, дізнайтеся більше про людину й лише після цього приймайте остаточне рішення. Весна буде найсприятливішим періодом для романтичних побачень та палких ночей.

Телець

В березні на вас може нахлинути почуття диких ревнощів. Проте не варто влаштовувати скандали, краще влаштувати романтичну вечерю, поговорити з коханою людиною відверто.

Якщо ж ви перебуваєте в активному пошуку, то до кінця квітня ви вже можете зустріти партнера для романтичних відносин  й урізноманітнити своє життя новими враженнями.

Близнюки

Практично всю весну ви відчуватимете потребу в романтиці й інтимній близькості. Не всі бажання ваші можуть втілитися в реальність в березні. Проте вже з квітня на вас чекає ніжна і чуттєва любов.

Рак

В березні вам краще приділити час собі. А ось з квітня можете наповнювати своє життя новими враженнями та емоціями. У відносинах саме час проявити ініціативу.

Весною ви можете втілити в реальність всі свої потаємні бажання. 

Лев 

Навесні ви можете обпектися у стосунках. Вас оточує чимало людей, які хочуть розділити з вами свої ночі. Попри це вам потрібно вибрати якість, а не кількість. Зважте все й обдумайте, виберіть гідну людину. 

Діва

Весь березень та квітень вам доведеться приділити час для роботи. Вже з другої половини квітня на вас чекають бурхливі ночі кохання. Попри велику кількість рутинних справ, постарайтеся знайти час для своїх бажань.

Терези

Майже весь березень сприятиме вам в пошуку другої половинки. А у квітні ви вже зможете отримувати задоволення та насолоду в стосунках, але при умові, що озвучуватимете свої бажання. 

Скорпіон

В березні ви можете заплутатися у своїх почуттях та емоціях до свого партнера. Приділіть більше часу коханій людині й дайте собі можливість перепочити від безкінечних справ. 

Квітень може стати для вас як провальним, так і феєричним. Все залежатиме від вас і готовності вашого партнера пітримувати й зрозуміти вас.

 

Проте вже травень може для вас стати одним із найспекотніших місяців року. 

Стрілець

Впродовж березня ваш запал може лякати вашого партнера. Озвучуйте свої бажання чіткіше, ваші натяки можуть не зрозуміти.

Вже у квітні ваші стосунки накриє нова лавина пристрасті. Відносини заграють новими фарбами, а ви зможете отримати масу задоволення. 

Козоріг

У березні вам краще зайнятися собою, розпланувати найближчі місяці й визначитися з пріоритетами в житті. Вам слід бути обережними зі своїми бажаннями. Побачення можуть складатися не найкращим чином.

Вже з середини квітня можете сміливо розпочинати романтичні стосунки.

Водолій

В березні можете активно ходити на побачення та знайомитися з новими людьми. Потенційних партнерів тягнутиме до вас як магнітом. А ось у квітні слід визначитися з людиною, яку ви хочете бачити поруч. 

 

Будьте відверті з собою й ваше життя наповниться новими емоціями.

Риби

У березні слід відпочити. А ось квітень буде наповнений побаченнями й незабутніми ночами кохання.

 

Будьте наполегливі та романтичні у відносинах, а у винагороду отримаєте незабутні емоції. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень