Що кажуть в Укртрансбезпеці про шофера, який ніколи не отримував посвідчення водія (ФОТО)

Він перевозив пасажирів у сарненському напрямку

Керманича маршрутки Рівне-Сарни, який ніколи не отримував посвідчення водія, днями зупинили патрульні. Правоохоронці також виявили технічні несправності транспортного засобу та відсутність страховки.

Якщо останні порушення автотранспортного законодавства є частими, то фактів перевезення пасажирів людиною, яка немає водійського посвідчення, на Рівненщині не виявляли давно.

Ситуацію коментує заступник начальника обласного управління Укртрансбезпеки Тарас Наконечний:

- В багатьох випадках порушення одні й ті самі. Якщо це регулярні, або не регулярні пасажирські перевезення, то часто відсутні певні документи. От частими є такі моменти, коли у перевізника відсутня страховка. То хто буде нести матеріальні витрати, якщо маршрутка потрапить у ДТП і травмуються люди? Але, щоб водії взагалі ніколи не отримував водійських прав, такого порушення на моїй пам’яті не було.

А от за даними патрульної поліції,

чоловіка, який возив людей до Сарн, раніше притягували до відповідальності.

Саме через це управління патрульної поліції Рівненщини звернулись до органів місцевого самоврядування із вимогою провести перевірки вищезгаданого перевізника. А також інших, які здійснюють пасажирські перевезення у сарненському напрямку.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень