SALO, ВИШНЯ, SEDOY: Авто з якими номерними знаками можна побачити на дорогах Рівненщини

Таких авто є понад 600

З початку року на Рівненщині з’явилося 23 власники індивідуальних номерних знаків на авто. Про це повідомили у Сервісному центрі МВС в Рівненській області.

Загалом індивідуальні номерні знаки на сьогодні мають понад 600 автомобілістів в області. Серед них є такі:

А7777А, V7777V, A777O, ДЖИПІК, КОЛЬКА, ЛЯЛЬКА, НОМЕРИ, ВОЛГА, ДЄД, МИХАЛИЧ, КОТЛИ, ГЕТЬМАН, ВИШНЯ, КАБАН , ДЕМБЕЛЬ, АЙБОЛІТ, СУПЕР, OPASNUY, SALO, TISTO, MOROZKO, SEDOY, ВІТАЛІК, ЧАРЛІ, ANGEL, COFFEEMAN, ONE,  MMM, VIP та WOLF.

За словами фахівців, індивідуальний номерний знак – це додаток до державного номерного знаку транспортного засобу, його виготовляють за індивідуальним замовленням власника.

Напис на індивідуальних номерних знаках для автомобілів може містити від трьох до восьми символів - від трьох до восьми літер чи від трьох до семи літер і цифр. А от напис на індивідуальних номерних знаках для мотоциклів може містити від трьох до шести символів – від двох до п’яти літер і цифр. Літер у написі на індивідуальному номерному знакові має бути не менше ніж дві, – кажуть у сервісному центрі.

Скільки коштує виготовити індивідуальні номери на авто?

Начальник Сервісного центру МВС у Рівному Віталій Кухарчук розповів:

 Вартість послуги виготовлення 300 грн – це три символи (мінімальне замовлення), а 90 грн кожний наступний (до восьми символів). Якщо ж ви хочете замовити графічний елемент, то він коштуватиме 500 грн. Також слід врахувати й вартість спецпродукції, а саме вартість номерних знаків для авто – це 466,44 грн та для мотоцикла – це 266,58 грн.

Варто зауважити, що після отримання комплекту індивідуальних номерних знаків обов’язково потрібно провести перереєстрацію автомобіля. Це коштуватиме орієнтовно 520 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень