Салат «Робін-Бобін» - рідний брат улюбленого Олів’є, тільки смачніший (РЕЦЕПТ)
Готується за лічені хвилини і смаком традиційному новорічному салату точно не поступається
Цей дивовижний салат із незвичною назвою можна назвати братом «Олів’є», але з більш пікантним смаком. Готується він дуже швидко, а інгредієнти максимально прості і доступні.
Рецептом нещодавно поділилася популярна фуд-блогерка Alina FooDee.
Інгредієнти:
- Шинка - 250 г
- Квасоля консервована - 200 г
- Горошок консервований - 250 г
- Цибуля - 1 шт.
- Оцет (6%) - 1 ст.л.
- Вода - 2 ст.л.
- Цукор (для маринування цибулі) - 1 ч.л.
- Маринований огірок - 150 г
- Яйце варене - 3 шт.
- Арахіс солоний - 50 г
- Майонез - до смаку
Приготування:
Нарізаємо цибулю дрібними кубиками, додаємо оцет, цукор і воду. Перемішуємо і залишаємо промаринуватися на 10-15 хв. Після цього зливаємо рідину.
М'ясо або шинку тим часом нарізаємо кубиком і викладаємо в глибоку миску. Додаємо горошок, квасолю, цибулю, маринований огірок, арахіс і попередньо замариновану цибулю. Додаємо майонез і добре вимішуємо.
Викладаємо салат у роз'ємне кільце, трохи утрамбовуємо.
Варене яйце натираємо на дрібній терці й викладаємо зверху на салат.
Радіо Трек: НОВИНИ