Риба з овочами у духовці (РЕЦЕПТ)
Корисно і смачно — це точно про цю страву!
Завдяки тому, що готувати цю страву ми будемо в духовій шафі під фольгою, риба і овочі збережуть в собі максимальну кількість корисних речовин. Такою стравою можна пригощати і дітей, і людей на дієті, адже в ній мало жиру і багато білка!
Інгредієнти
- Хек 2 шт.
- Картопля 700 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 200-250 гр.
- Болгарський перець 2 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія 6 ст. л.
Наріжемо овочі. Якщо ви використовуєте тонку моркву, то її можна порізати кільцями. Дрібні помідори нарізати половинками. Дрібно нарізати цибулю, а картоплю середніми шматочками.
З'єднуємо всі овочі.
Додаємо сіль, перець за смаком та олію.
Рибу ріжемо на великі шматочки, посолимо і додаємо олію. У форму для запікання викладаємо овочі. На овочі рівним шаром викладемо рибу. Все блюдо затягнемо фольгою і відправимо в духовку.
Випікати 45 хвилин при 200 градусах.
Ви можете прикрасити готову рибу з овочами зеленню або оливками. Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ