Курячі крильця на вечерю (РЕЦЕПТ)
Запечені у духовці
Крильця швидко пропікаються і виходять неймовірно ніжними і соковитими. У нашому рецепті ми будемо готувати крильця у медово-гірчичному соусі. Поєднання спецій зробить кожен шматочок курки неймовірно апетитним і ароматним.
Інгредієнти
- Курячі крильця 1 кг
- Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
- Паприка солодка 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Олія 2 ст. л.
- Гірчиця (готова) 1 ст. л.
- Мед 1 ст. л.
Крильця промиваємо і просушуємо кожну частину. Присипаємо сіллю, солодкою паприкою, обов'язково додаємо чорний перець і трохи олії. Перемішуємо шматочки курки зі спеціями і закриваємо миску кришкою або харчовою плівкою. Залишаємо на 2 години.
Відрізаємо два листки фольги. Один на деко – на нього викладаємо промариновані крильця, потім зверху накриваємо другим листком фольги. Випікаємо 1 годину при температурі 170°С.
Готуємо соус – змішуємо мед і гірчицю. Підсмажені крильця змащуємо соусом і ставимо у духовку ще на 10 хвилин.
Ароматні крильця під медово-гірчичним соусом готові! Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ