Рятувальники Рівного стрибали з 4-го поверху

Такі і ще складніші завдання увійшли до переліку на смузі психологічної підготовки

Сьогодні на території спортивно-оздоровчого комплексу ГУ ДСНС у Рівненській області пройшли заняття з підпорядкованими підрозділами оперативно-рятувальної служби Рівненщини на смузі психологічної підготовки.    

Одним з найголовніших завдань в системі службової підготовки працівників Служби порятунку «101» є формування у рятувальників високих вольових та професійно-бойових психологічних якостей, що можливе, перш за все, завдяки заняттям з фізичної підготовки, під час проведення пожежно-тактичних занять, навчань та тренувань у теплодимокамері. Разом з тим, рятувальники постійно проходять спеціальну психологічну підготовку на вогневих психологічних смугах, на яких створюються обставини, максимально наближені до реальної пожежі.

На смузі імітуються місця та впливові фактори пожежі, створюються характерні складнощі та перешкоди, вводяться елементи несподіваності та дефіциту часу. Саме за таких умов співробітники державних пожежно-рятувальних частин Рівненської області в апаратах захисту органів дихання та тепловідбивних костюмах, які витримують температуру понад 800 градусів, демонстрували свою професійну майстерність та готовність до виконання завдань за призначенням. 

Рятувальники здавали нормативи з самопорятунку з вікна 4-го поверху навчальної башти та одягання захисного костюму Л-1.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень