У Рівному горіла багатоповерхівка

Пожежу на Льонокомбінатівській вдалося швидко ліквідувати

Напередодні в чергову службу Головного управління ДСНС у Рівненській області за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на балконі квартири на 7-му поверсі багатоповерхового житлового будинку по вулиці Льонокомбінатівська, 1.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини на двох пожежних автоцистернах та пожежній автодрабині, а також оперативно-координаційний центр Головного управління Держслужби з НС.

Рятувальники на місці виклику, одразу провели розвідку та встановили, що на балконі квартири горить дерев’яна віконна рама. Людей в помешканні не було, але за мить з’явився господар оселі та відчинив рятувальникам вхідні двері помешкання. Протягом хвилини пожежа була швидко ліквідована підручними засобами. Вогонь встиг лише пошкодити віконну раму балкону.

Ніхто з мешканців 14-ти поверхівки не постраждав. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців пожежу швидко ліквідовано в межах осередку її виявлення та не допущено поширення полум’я у середину квартири.

Наразі причину виникнення пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

 

ГУ ДСНС України у Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень