На Рівненщині мало не стався вибух

Небезпеки вдалося уникнути завдяки піротехнікам

В Гощанському районі піротехніки успішно знешкодили сім вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Це 2 мінометні міни калібром 82 мм., 3 артилерійські снаряди калібром 76 мм. та 2 підривника, виявлені на присадибній ділянці села Посягва Гощанського району під час проведення земляних робіт місцевою жителькою. Між тим, інспектор головного управління ДСНС у Рівненській області, Микола Прокопчук вкотре звернувся до громадян та нагадав, як діяти у разі виявлення вибухонебезпечних предметів:

– В разі виявлення підозрілого предмету, схожого на боєприпас, необхідно негайно сповістити про це найближче розташований орган виконавчої влади, наприклад, сільську раду, дільничного міліціонера, пожежно-рятувальну службу ДСНС за телефоном «101». При знаходженні вибухонебезпечного предмета категорично забороняється: брати його до рук, наносити по ньому удари, робити спроби розібрати або переносити з місця на місце, кидати у вогнище або розводити над ним полум’я, збирати та здавати як металобрухт.

Також Микола Прокопчук наголосив, що особливо треба слідкувати за дітьми. Важливо попередити їх, що шматок простого заіржавілого металу насправді може бути вибухонебезпечниим предметом, який несе в собі смертельну небезпеку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень