«Розвелося вас тут», - водій маршрутки у Рівному нахамив матері полеглого на війні Героя

Жінка проїзд оплатила, а з водієм розбиратиметься тепер управління транспорту

Матір полеглого на війні Героя Богдана Гордійчука, Людмила Марчук, стала жертвою відвертого хамства. Жінка розповіла, що водій відмовив їй у пільговому проїзді. Але справа не в тому, що за проїзд довелося заплатити, а в хамському й зневажливому ставленні до людини, яка поховала сина. Богдан загинув 4 січня 2023 року

Водій цієї маршрутки мене сьогодні зневажив. Мене, як матір загиблого бійця.

 

Якби він просто сказав: «Я вам співчуваю, але вибачте, у мене всі пільгові місця зайняті», цього поста б не було. Коли б не почула собі в спину: «Розвелося вас тут...». Це нас, згорьовані вдови й невтішні матері, розвелося? Чуєте, люди?

 

Розводяться колорадські жуки, нешановний.

 

І це ще війна не скінчилася. Ще гроби молодих хлопців щодня зі Сходу «На щиті» везуть... Ще могили щодня копають і вже нема куди хоронити. Ще нас щоночі будить сирена. Гинуть діти.

 

А це хамло вже забуло чи й не знає, що саме наші сини пішли першими, щоби стати в стрій ЗСУ і стояти на передовій на смерть, щоби ми могли тут мирно жити, а не чекати окупанта в свій дім.

 

Я не втрималася, сказала: «Пішов би, та повоював...» Та це. вочевидь, мимо вух. Пасажирська аудиторія незворушно сидить. Ніхто ані мур-мур.

 

І мене це зачепило. Дуже зачепило.

 

Гроші за проїзд заплатила. Але як вийшла, фото на пам'ять вирішила зробити. Бо ж ця зневага стосувалося не тільки мене.

 

Зізнаюсь, що лиш через цю зневагу я ніколи не їду в маршрутці як пенсіонерка. Дістаю свій квиточок хіба що в тролейбусі...

 

Посвідчення матері загиблого - ще нова, недавно видана пільга. Краще б її не було.

 

Мій син загинув у бою як Герой. Він вже ніколи не сяде за кермо, як ти. Не зможе виростити свого сина. Не зможе підтримати і свою матір. Тож саме тому держава ввела цю пільгу, щоб це зробив ти, - пише Людмила Марчук.

Інцидент не залишився поза увагою міста. Відомо, що водія маршрутки викликають на розмову.

В понеділок викликаємо перевізника та водія даного маршруту в управління транспорту з Людмилою Марчук.

Не існує слів на цьому світі для вибачень таких людей. Я попереджала перевізників стосовно перевезень та надання послуг, це вже другий інцидент поки я голова комісії транспорту. Як з такими нелюдами боротися?, - написала депутатка міської ради Катерина Марчук.

Зауважимо, подібні інциденти стаються у місті не вперше. З водіями розмовляли, в окремих випадках навіть звільняли, але історія повторюється щоразу знову. Чи вдасться цього разі знати дієвий механізм?

При цьому рівняни продовжують нарікати на неохайний громадський транспорт, на відсутність маршруток на рейсах вже після 19 години й тому подібне. При цьому, хвилі збурення поновлюються щоразу з новими силами після чергового повідомлення про подорожчання проїзду. Востаннє перевізники пояснювали ситуацію тим, що у місті бракує водіїв. До війни – більшість через малу зарплату їхали на заробітки у Європу, зараз пояснюють відсутність водіїв загальною мобілізацією.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень