Рівнян налякали дивні стовпчики на тротурах у Рівному (ФОТО)

На різних вулицях обласного центру

Одна з перших «розумних зупинок» на Театральній площі

Рівнян зацікавили роботи, які з минулого тижня проводили на головній вулиці міста. Зокрема, на майдані Незалежності та поряд із навчальним закладом у районі Покровського собору. Мешканці міста подумали, що на тротуарах будуватимуть нові МАФи, або щось схоже на це.

І тут буде «розумна зупинка»

У редакцію «Радіо Трек» рівняни навіть надсилали світлини.

Фото надіслане слухачами. Зупинка напроти школи № 12.

Втім, нічого зайвого  (та незаконного) на тротураах та поряд із зупинками громадського транспорту не з'явиться.

Виявилось, що працівники міського ШЕУ заливали бетонні основи під «розумні зупинки». 

Як з’ясувалось, поки йдеться про десять павільйонів, які згодом перетворяться на «розумні зупинки».  

Розпочався перший етап робіт зі встановлення павільйонів. Ці роботи покладені на управління ЖКГ.

Фото надіслане слухачами. Зупинка напроти школи № 12.

Про це детальніше розповів заступник начальника управління ЖКГ Володимир Лапюк:

Дозволено встановити автопавільйони на десятьох зупинках громадського транспорту. Надано дозвіл на встановлення інтерактивних табло двом підприємствам. Це товариство «Дозор-Україна» та товариство «СТАР». Рівненська міська рада вирішила, що комунальне підприємство ШЕУ має встановити закладні деталі та залити бетонні основи на зупинках згідно переліку. Комунальному підприємству «Рівнеміськсвітло» доручили провести прокладання ліній електропередач у разі потреби. Але наскільки мені відомо,то ці підприємства самі підключатимуть зупинки до електричної мережі. Втім, побачимо, як воно вийде.

Зауважимо, йдеться про «розумні зупинки» поблизу ПДМ, кооперативного коледжу, «Політону» та «Вопака» та зупинку навпроти старого автовокзалу. З’явиться кілька зупинок і на вулиці Соборній: на майдані Незалженості та поблизу центрального ринку, поблизу приміщення райдержадміністрації. Нову зупинку облаштують і біля обласного перинатального центру, що на вулиці Міцкевича. Також нова «розумна зупинка» з’явиться біля бульвару Богдана Хмельницького та трохи далі – поблизу автостанції «Чайка».

Однак, коли повноцінно запрацюють вищезгадані розумні зупинки – невідомо.

Чиновники кажуть, що все залежатиме від волі фірми виконавця. Адже останній штрих у роботі – підключення до мережі живлення.

Лише після підключення до електромережі новомодну зупинку можна вважати «розумною» і сподіватись на те, що на табло покажуть важливу для пасажира інформацію.

Такі інтерактивні табло підключають до мережі, і лише після цього зупинка вважається «розумною»

Нагадаємо, торік з громадського бюджету Рівного виділили майже мільйон гривень на реалізацію проекту «розумні зупинки». Сума виділена на тридцять таких об’єктів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень