У Рівному визначили місця для наступних десяти «розумних» зупинок

Пропонують такі зупинки місту товариства з обмеженою відповідальністю “Дозор Україна” та “СТАР”

Перші дві "розумні" зупинки з інформаційними табло, на яких вказано час до прибуття автобуса чи тролейбуса, є вай-фай та роз’єм для підзарядки мобільного телефона, вже діють на Театральній площі.

Наступні зупинки хочуть розмістити на вулицях Київській ( упинки "Школа №12", "Аавтовокзал", "Політон"), Соборній ("Ринок", "Кооперативний коледж", "Райдержадміністрація"), Гагаріна ("Чайка"), Князя Володимира ("Палац дітей і молоді"), Міцкевича ("Перинатальний центр"), майдані Незалежності ("Майдан Незалежності").

Детальніше розповідає начальник міського управління транспорту і зв’язку Рівного Віталій Миронюк:

Нас запитали де, на наш погляд, вони були б найбільш привабливими для пасажирів. От ми й запропонували кілька місць. Вони вибрали. Я думаю, що їх запросять на виконком і вони будуть розказувати свої пропозиції. Тоді й дізнаємося, що це за фірми, чиї вони, які їхні наміри. Я, скоріше, думаю, що ці фірми мають намір використовувати ці зупинки частково й для рекламної кампанії.

Детальне обговорення умов встановлення розумних зупинок, як розповів Віталій Миронюк, відбудеться на найближчому засіданні міськвиконкому Рівного. Тут же вирішать, чи пристати на пропозицію фірм. Адже одна така зупинка коштує 130 тисяч гривень. І за перші дві з них (на Театральній площі) місто не платило ні копійки. Оплачувало лишень вартість послуги вай-фай. Вочевидь, якщо й наступні зупинки фірми запропонують безплатно, то члени міськвиконкому їхню пропозицію підтримають.

До речі, наявні рівненські зупинки теж можуть цього року стати дещо «розумнішими». Адже за словами Віталія Миронюка, один з проектів громадського бюджету міста, який отримав перемогу на конкурсі, - це встановлення на зупинках інформаційних табло-стійок з часом прибуття автобуса чи тролейбуса, пристроєм для підзарядки телефонів і вай-фаєм. Цим проектом передбачено встановити таких стійок-табло на близько 1 мільйона гривень з бюджету міста. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень