Рослини, які допоможуть здолати плісняву та зменшити вологість у квартирі

Якщо у вас досі не почався опалювальний сезон

Пліснява з'являється у помешканнях з надмірною вологістю. Допоможуть кімнатні рослини, які люблять вологу. Наскільки добре рослина знижує вологість – залежить від її здатності поглинати росу, туман та іншу вологу через листя. Потім ця волога опускається до коріння.

Англійський плющ

Це чудовий вибір для невеликих ванних кімнат, які при цьому мають природні освітлення. Плющ чудово росте трохи далі від прямих сонячних променів, він потребує вологи. Найкраще його розмістити у підвісному горщику  або високо на шафі, аби убезпечити й домашніх тварин. Для них листя плюща – токсичне. 

Спатифілум

Рослина чудово почувається у тіні, прекрасно росте за високої вологості. Тож спатифілум чудовий вибір для боротьби з пліснявою. Його можна навіть ставити у ванній кімнаті без природного світла, адже він росте навіть з флуоресцентним освітленням. Вазон підходить для людей, які страждають на алергію чи навіть астму. 

Сансев'єрія

Тещин язик – більш відома назва сансев'єрії. Хороше рішення для приміщень, які потерпають від підвищеної вологи. 

Чудово почувається за яскравого освітлення і теплих температур. Невибаглива у догляді, потребує поливання щотижня або раз на два тижні.

Рослина має різні форми й кольори листя, багато з яких нагадують зміїну шкіру, і листя не лише поглинає зайву вологу, але й фільтрує звичайні побутові токсини.

Пальма

Пальми прекрасно поглинають вологу через своє листя. Причому вибір пальм нині великий і всі вони справляються з конденсацією.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень