Російський автор «накаркав» загибель «Москви» від …українського «Нептуна»

Ще 11 років тому!

Крейсер "Москва" / Максим Шахов

Кілька днів тому, 14 квітня, флагман Чорноморського флоту рф крейсер «Москва» пішов на дно, вражений українськими ракетами «Нептун». На росії спочатку сказали, що на кораблі сталася пожежа. Через добу там таки визнали, що крейсер затонув, але через …шторм.

Дехто зразу відзначив цікавий збіг – потужний крейсер потонув через 110 років після легендарного «Титаніка», який вважався наднадійним кораблем. Втім, це не єдиний збіг.

Російський письменник Максим Шахов у 2011 році випустив книгу «Взорвать Москву», де описав вигадану спробу українських сил знищити корабель. В романі є такі слова:

…украинский Нептун пронзит трезубцем днище «Москвы»!

Цікаво, що за 14 років до загибелі «Титаніка» теж вийшла «пророча» книга «Марність, або Загибель Титана», в якій описується …загибель корабля «Титана», який зіткнувся з айсбергом.

Совпадєніє?

P.S. 13 квітня «Укрпошта» випустила марку, присвячену культовій фразі «Русскій воєнний корабль, іді на х*й!». На марці зображений той самий корабель, який послали прикордонники острова Зміїний – крейсер «Москва». Наступного дня він був знищений. Певно, «Укрпошту» можна привітати з найкрутішою промокампанією ever.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень