В Іспанії можна повертати борг за допомогою... opальногo ceксу (ФОТО НЕ БУДЕ)

Це питання домовленостей

Це просто логотип групи The Rolling Stones

Конституційний суд Іспанії ухвалив, що повернення фінансового боргу у вигляді сексуальних послуг є законним, якщо про це домовилися обидві сторони

Як повідомляє видання The Local, такого висновку судді дійшли, відхиливши апеляцію іспанки, яка наприкінці грудня подала скаргу на свого колишнього родича.

Історія така. 38-річна жінка позичила у 58-річного брата свого колишнього чоловіка 15 000 євро, не обмовивши спочатку, коли і як вона має повернути гроші.

Пізніше чоловік нібито  зажадав, щоб вона «робила йому два чи три мiнети на тиждень, поки борг не буде погашений». У регіональному суді жінка зізналася, що п'ять разів зайнялася з чоловіком оральним ceксом.

А потім раптом передумала і звернулася до суду з позовом про сексуальне насильство... 

 

Не влаштувала конвертація «валют»?

58-річний обвинувачений заявив, що він і боржниця уклали «договір про сексуальні відносини в обмін на борг у розмірі 15 000 євро без відсотків», а колишня родичка подала до суду лише тоді, коли передумала вступати у сексуальні стосунки, і він попросив її про фінансову компенсацію.

У суді Балеарських островів суддя не знайшов жодних доказів сексуального насильства чи примусу й постановив, що «це були вільно узгоджені стосунки».

Коли позивачка вирішила оскаржити це рішення у Конституційному суді Іспанії, судді визнали, що справа не має «особливого конституційного значення».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень