Російська хтонь у всій красі: фото ймовірних вбивць, мародерів та ґвалтівників армії рф з Бучі (ФОТО)

ТОП-5 найбільш типових представників російської армії, які побували в Бучі

Після відступу російської армії із північно-західних передмість Києва світ жахнувся. У містах та селах, що займали російські війська, після них залишилися сотні трупів мирних жителів. У Бучі, найгучнішому прикладі російських звірств, тіла людей лежали і на вулиці, й у підвалах та інших несподіваних місцях. За попередніми даними мерії, у місті було вбито близько 400 людей.

Головне Управління розвідки Міноборони України опублікувало списки особового складу відділень російської армії, які близько місяця стояли у місті Буча, а радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович назвав конкретні підрозділи, які вчиняли воєнні злочини під час окупації.

Більшість цих окупантів - представники Східного військового округу, зокрема 64-ї окремої мотострілецької бригади та інших з'єднань з Хабаровського краю.

Ці дані взяли у розробку співробітники та волонтери агентства конкурентної розвідки Molfar. Вони поставили амбітне завдання: ідентифікувати кожного російського солдата, який перебував у Бучі під час окупації.

Загальні дані ідентифікованих росіян можна подивитися за лінком.

Почалася війна і ми вирішили, що якщо не вміємо стріляти, то допоможемо тим, чим уміємо, — розповів 30-річний НВ Артем Старосек, SEO Molfar.

За його словами, експерти ідентифікували майже 500 російських солдатів з 1060, які знаходилися саме в Бучі. Ці дані взяла в розробку кіберполіція для подальшого вивчення ймовірних воєнних злочинців та їх посібників.

За цим посиланням оприлюднена остання сотня тих, кого волонтерам вдалося розшукати у соцмережах.

Публікуємо п’ять найбільш типових представників російської армії, які перебували у Бучі під час окупації.

Виродок #1

Російський солдат із Хабаровська Олег Боженко (крайній ліворуч)

— 29-річний рядовий Олег Боженко з Хабаровська. У соцмережі Однокласники розміщував у своєму профілі цитати Йосипа Сталіна: «Нам потрібні люди. Аборт припиняє життя і тому йому не місце в нашій країні». Також він вітає фоловерів з Жовтневою революцією, хвалиться поїздкою до Китаю та походом «в качалку». У профілі в Instagram волонтери ідентифікували членів його сім'ї: батька, матір, двох братів та сестру.

Виродок #2

Російський солдат із Хабаровська Яків Карбусов тішиться від наслідків власної пиятики

— 27-річний рядовий Яків Карбусов, 27 років. Хабаровськ. З профілю Вконтакте випливає, що він служить за договором армії рф. Востаннє був у мережі 15 квітня. В одному з його профілів можна знайти відео, опубліковане 2018 року, мабуть, один із епізодів російсько-української війни на Донбасі (2014−2021), де автор від першої особи знімає наслідки бою і як інші солдати обшарюють трупи українських солдатів. З його профілю в Однокласниках видно, що він аматор мобільних ігор та пиятик.

Виродок #3

Рядовий Зоригто Жигжитов з республіки Бурятія, що побував у Бучі / Фото: google.com

— 36-річний рядовий Зоригто Жигжитов із республіки Бурятія. Активний користувач соцмереж. Очевидно, є дочка і дружина. Любитель алкогольного відпочинку та фотографій у військовій формі. В Однокласниках перепостив сексистську цитату: «Не кричи на мене, а то захворієш! — Чим? — Переломом щелепи та струсом мозку».

Виродок #4

— 41-річний Андрій Павлов, молодший сержант. Розслідувачі знайшли у нього брата, який працює в поліції рідного містечка Усть-Калманка, Алтайського краю, сина та сестер.

Андрій Павлов із дружиною / Фото: ok.ru

Виродок #5

Ігор Тимошевський. Фото з профілю соцмереж

— 29-річний Ігор Тимошевський, рядовий. Родом із Іркутської області. Одружений. Починав бізнес як весільний фотограф, але, видно, в армії йому подобається більше.

Джерело: НВ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень