«Зупиніть зґвалтування українок», – в Естонії небайдужі жінки влаштували акцію (ФОТО)

Ці люди дають неймовірну підтримку

Близько 20 жінок влаштували акцію під посольством РФ в Естонії проти зґвалтувань українок російськими окупантами. Організатори акції заявили:

«Російські солдати ґвалтують та вбивають невинних жінок та дітей в Україні, Естонії та всюди».

Акції проти російської агресії в Україні у Таллінні проводять третій день поспіль.

Нагадаємо, українська омбудсменка Людмила Денісова розповідала про випадки зґвалтування російськими окупантами жінок і дітей. Після втечі окупантів із Київської області світ побачив результати їхнього звірства, жертвами якого стали сотні людей. У Бучі, Ірпені, Бородянці та по Житомирській трасі були виявлені тіла закатованих і вбитих росіянами мирних жителів.

- Російські солдати сказали їм, що вони будуть ґвалтувати їх настільки, що вони не захочуть сексуальних контактів з жодним чоловіком, щоб завадити їм мати українських дітей, — сказала Денисова.

За інформацією Денісової, зараз неможливо оцінити масштаби сексуальних злочинів, скоєних російськими військами під час окупації українських населених пунктів. Багато людей звертаються за психологічною допомогою, але злочини не можна зафіксувати без доказів.

Наразі відомо про десятки актів насильства щодо дітей, жінок, пенсіонерок. 11 потерпілих внаслідок наруги – вагітні. Відомо також про випадок зґвалтування 11-річного хлопчика. Його матір прив’язали до стільця і зробили це на її очах.

Джерело: медіа ERR

Фото:Priit Mürk/ERR

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень