путін наказав нищити докази звірств своєї армії: у Маріуполі зафіксували 13 мобільних крематоріїв

Як відомо, їх вже використовували на території України

Керівництво росії наказало нищити докази злочинів своєї армії в Україні. Після розголосу про геноцид українців у Бучі, росія почала використовувати мобільні крематорії.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У Маріуполі зафіксували перебування 13 мобільних крематоріїв для здійснення зачистки вулиць від тіл загиблих цивільних мешканців.

 

Всіх потенційних свідків звірств окупанти намагаються ідентифікувати через фільтраційні табори та знищити, – йдеться у повідомленні.

Крім того, воєнна розвідка України неодноразово фіксувала факти використання мобільних крематоріїв у Чернігівській області та у місті Новоайдар Луганської області.

Також збройні сили росії використовують мобільні крематорії й для знищення тіл російських військовослужбовців. Роблять це для того, щоб приховати реальну кількість загиблих російських солдатів та відмови їх сім’ям у виплатах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень