Бомбитимуть будинки, школи, лікарні: щоб «породити» антиукраїнську істерію, росія планує влаштувати теракти у своїх містах

У всьому можуть звинуватити Україну

Кремлівські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також готуються завдавати ракетно-бомбових ударів по російському Бєлгороду чи одному з міст у Криму.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Таким чином путінський режим хоче емоційно налаштувати російське суспільство проти українців:

Для цього вони планують вибухи в російських житлових будинках чи ракетні обстріли, щоб звинуватити в цьому Збройні сили України та добровольчі батальйони, щоб створити емоційну картину «звірств українських націоналістів».

 

Цілком можливо, що ці теракти подаватимуться як помста українців за Бучу і Краматорськ і як виправдання жорстокості проти українського мирного населення, –  зазначив Кирило Буданов.

Він додав, останніми днями у Білгородській і Курській областях почали активно рити окопи, аби створити паніку щодо уявного наступу українських добровольчих батальйонів і диверсійних груп.

Генерал також пригадав, що правління путіна почалося з терактів проти російських багатоквартирних будинків, які стали підставою для знищення Чечні. Схоже, воно закінчується тими ж методами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень