Росіяни вигадали новий вид тортур для українських полонених

Психологічних

Фото 2014 року

Воювати чесно росіяни не вміють і не хочуть, тому вдаються до нових способів тиску. Одним з таких є тортури над українськими військовими, які потрапляють у полон рашистів.

З’явилися дані, що росіяни, окрім фізичних знущань, почали застосовувати новий вид психологічних тортур.

Росіяни влаштовують полоненим українцям фейкові обміни, а потім брешуть, що це нібито українська сторона відмовилась забирати своїх людей, повідомив Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

Наших військових навмисно вивозять нібито на обмін, а потім повертають у колонію й кажуть, що Україна відмовляється їх міняти.

- Ми розглядаємо це як різновид тортур. Наголошуємо, що Україна не відмовилася від жодної людини, запропонованої російською стороною на обмін! - підкреслив Лубінець.

Омбудсмен додав, що Україна постійно піднімає питання про утримання наших військових на міжнародному рівні. І це дало певний результат, умови утримання останнім часом покращилися. Такі свідчення надають ті, хто повернувся з полону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень