Відома мета росіян перед Різдвом: Шмигаль звернувся до українців з попередженням

Треба бути готовими, що свята минуть без світла

Денис Шмигаль. Фото з відкритих джерел

На Різдво ворог хоче занурити Україну у темряву. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль і закликав українців бути готовими до нових атак.

Він зауважив, що зараз неможливо давати будь-які прогнози щодо відновлення стабільного енергопостачання. Адже енергосистема України постійно зазнає нових ударів.

Російські терористи робитимуть усе, аби до Нового року залишити українців без світла. Для них важливо, аби Різдво та Новий рік в Україні пройшли в темряві. Тому маємо готуватися до нових атак,– каже Денис Шмигаль.

Прем'єр-міністр також закликав місцеву владу відверто говорити з людьми. Не потрібно створювати завищених очікувань. Тому українців попереджують, що світло може бути всього по декілька годин на день.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень