Росія перекидає на Донбас зенітно-ракетний дивізіон

Як подає Укрінформ

Військово-політичне керівництво Російської Федерації перекидає додаткові військові підрозділи та частини на окуповану територію Донбасу у кількості, достатньої для формування нової бригади.

Про це в понеділок на брифінгу в Києві заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький:

«На територію України перекидаються додаткові частини та підрозділи ЗС Росії у кількості, достатній для формування нової потужної бригади», - сказав він.

За словами Скібіцького, з метою прикриття місць розташування цієї бригади на територію України вже переміщено зенітно-ракетний дивізіон зі складу 60-ої окремої мотострілецької бригади (місце постійної дислокації н.п.Монастирище, Приморський край) 5-ої загальновійськової армії Східного військового округу РФ.

Командиром дивізіону є майор ЗС РФ Корчинський Юрій Володимирович.

Речник ГУР МОУ зазначив:

Відомо, що перед перекиданням на територію України зенітно-ракетний дивізіон 60-ої окремої бригади пройшов допідготовку в районі населеного пункту Новочеркаськ Ростовської області, де розміщений Центр територіальних військ Російської Федерації.

 

У рамках планових заходів оперативного маскування особовому складу дивізіону були оформлені документи прикриття, відпрацьовані відповідні легенди для приховання використання підрозділу на території України.

 

За традиційним російським висловлюванням: «Их там нет».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень