Рівнян здивують рахунки за гарячу воду

Рівняни будуть здивовані сумами, що побачать у своїх платіжках за гарячу воду, – таке визнав директор ТОВ “Рівнетеплоенерго” Степан Коропецький під час інтерв‘ю в ефірі Радіо Трек. Нагадаємо, подача гарячої води в оселі рівнян здійснюється за тарифами, що вступили в дію з 1 липня. Згідно з ними вартість одного куба гарячої води коливається від 80 до 86 гривень в залежності від наявності рушникосушильника.

За умови відсутності лічильника в квартирі вартість гарячої води на одну особу в місяць коливається від 245 до 265 гривень. Знову таки в залежності від наявності рушникосушильника.

Також Степан Коропецький зауважив, що вважає гаряче водопостачання в оселі якісним, а скарги на температуру води відкидає – каже, що винними в тому, що вода подається не гарячою, а ледь теплою, можуть бути працівники ЖКП, що не стежать за станом внутрішньобудинкових мереж. Водночас керівник “Рівнетеплоенерго”  зауважив, що хоч субсидії і зменшують заборгованість населення перед державою за теплопостачання, все ж наразі чималий борг існує, хоча завдяки субсидіям ця сума поступово зменшується:

Також Степан Коропецький додав, що аналізуючи минулий опалювальний період у Рівному, 51% споживачів скористалися субсидіями, однак за це "Рівнетеплоенерго" не отримало ніяких готівкових коштів від держави, а це 32 мільйони гривень. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень