У Рівному на пішохідному переході у ДТП потрапили два елітних авто. Є потерпілі (ФОТО)

«Honda Accord» купе потрапило у дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Кобзарської та Грушевського, - повідомляє кореспондент Радіо Трек.

Іншим учасником автопригоди виявився «BMW» X5, повідомляють у Фейсбук:

 

- ДТП біля Марлена на перехресті Грушевського-Пухова... Чорний БееМВе Х5 і червоне авто з розвороченим передком... Як там що - не в курсі, але цікавить інше.. А саме, якесь хронічне нетримання номерних знаків у авто марки БМВ. Виробникам цих авто певно час звернути увагу на цей недолік в конструкції. А тим часом, можливо Оксана Юрченко щось знає про таємниче зникнення номерів з чорних моделей серії Х.

За попередньою інформацією патрульної поліції, ДТП з потерпілими. Щодо номерних знаків - їх зняли друзі водія, щоб не фотографували, але потім наділи назад.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень