Рокитнівських батьків закликають припинити страйк

І повернути до школи своїх дітей

Керівництво Рівненської області звертатиметься до Кабміну з проханням виділити 76 млн гривень на школу у селі Рокитне. Нагадаємо, з початку тижня тамтешні батьки не пускають до школи своїх дітей, бо не задоволені, що частина з них навчається в другу зміну.

Оскільки сума надто велика, її не можуть віднайти ані в обласному, ані, тим більше, в районному бюджетах. Наразі триває процес виготовлення проектної документації будівництва. Приблизно за два місяці вона буде готова. Далі проект підлягатиме експертизі. Тільки у разі її позитивного висновку, Рівненська ОДА може звертатися до Кабміну щодо отримання субвенції з держбюджету на будівництво - повідомляє сайт Рівненської ОДА.

Поки що ж чиновники хочуть, аби рокитнівські батьки припинили акцію протесту і дозволили дітям ходити до школи. Кажуть, у райвідділі освіти працюють над зміною розкладу уроків, аби діти поверталися додому раніше. Додамо, що окрім дітей села Рокитне, на Рівненщині майже сім тисяч учнів ходять у другу зміну, а це 54 школи нашої області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень