Рівняни - проти вантажівок на своїй вулиці. Перекривали рух (ФОТО)

Адже вулиця стає небезпечною

Вулицю Межову у Рівному перекривали місцеві мешканці. З 11 до 13 години кілька десятків людей не пропускали важковаговий транспорт. Місцеві протестують проти вантажівок, які їдуть до ринку «Дикого». Вулиця вузька, тротуарів немає, тож рухатися нею небезпечно, говорить один із учасників акції Ярослав Ковальчук:

Немає жодного тротуару, аби могли люди нормально, безпечно ходити. Там взимку страшно, там збивають дітей, там машини перекидаються. Загалом, така акція була - відчаю. 

Скриншот із сюжету "Рівне 1".

Водії вантажівок проти заборони рухатися вулицею Межовою. Мовляв, іншої дороги до ринку «Дикого» та кондитерської фабрики немає. Місцеві активісти вимагають у влади зробити об’їзд з вулиці Степана Бандери

Міський голова Володимир Хомко пояснює, що на шляху у побудові бажаної дороги стоїть магазин. Міський голова вже домовився з власником, аби дати тому іншу землю, однак депутати міськради проти такого рішення, говорить Володимир Хомко:

Я домовився про те, що ми цю землю поміняємо. Ми даємо дві ділянки по 10 соток йому на краю міста там, де можна будуватися. А він мені дає цю територію для свого магазину, за мостом. Частина депутатів категорично проти цього, кажуть, що землю треба викупити. А викупити він хоче 300 тисяч доларів.

У той же час мешканці вулиці Межової запевняють, що це була не остання акція. Вони і в подальшому влаштовуватимуть перекриття руху та звертатимуться до міської влади. Зауважимо, що люди підіймають це питання вже протягом кількох років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень