Негоже МВС грати у політику: Геращенко обурилася затриманням молоді у Рівному

І подаватиме запит у поліцію

Перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко готує запит до Нацполіції щодо затримання у Рівному двох учасників мирної акції протесту. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook:

В Рівному затримали і затягли в міліцію двох неповнолітніх за одиночний пікет з плакатом про «імпічмент».

Ірина Геращенко

Нагадаю, 5 попередніх років Банкову, ВР, КМ, обладміністрації чи не щодня пікетували, оголошували голодування, розбивали намети, встановлювали унітази, розвішували труси, закидували іграшковими свинями, й це іноді бували досить агресивні, а не тихі акції. По - різному поводилися мітингарі, це буда демократія. Всіх ціх мітингарів проти «бариг» не чіпали.

 

Висловлюю обурення затриманням 2 неповнолітніх в Рівному. Готую запит в Нацполіцію. Негоже МВС грати в політику, - пише Геращенко.

Нагадаємо, у суботу у Рівному поліція затримала двох молодих людей, які вийшли на майдан Незалежності на мітинг за імпічмент президента Володимира Зеленського. Дівчині - 16 років, хлопцю - 20. На обох склали адмінматеріали за несанкціоноване проведення мітингу (ст. 183 КУпАП). Ще один матеріал склали й на матір нповнолітньої Дарини Коцюрби - за неналежне виконання батьківських обов'язків (ст. 184 КУпАП).

Між тим, новообраний президент України Володимир Зеленський досі ніяк не відреагував на ці події.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень