«Штрафувати!», - рівняни про концерти зірок під фонограму

Порушили цю тему у соцмережі Фейсбук

Оперна співачка Ольга Чубарева (на фото) вважає, що глядач має привчатися до "живих" концертів і музикант не має права виходити і співати під «плюсову фонограму», просто, як риба відкривати рота.

Рівнянка Наталія Сьомчик написала у Фейсбук:

Nataliya SyomchykПросто цікаво. Коли ви ходите на концерти, вам принципово щоб то був ЖИВИЙ ЗВУК? Якби в рекламі писали правду - ФОНОГРАМА, ви б пішли?

Це повідомлення викликало активний інтерес. Більшість рівнян писала, що якби заздалегідь знали, що концерт був би під фонограму, то на нього не пішли б, причому принципово. Але були й такі варіанти відповідей:

 

Alexandr Krivokhizh Тiльки в тому випадку,якщо у улюбленого артиста раптом пропав голос через хворобу!

Юра АгеєнкоЮра Агеєнко Запитання на запитання - а шо, хіба обов'язково їсти натуральні продукти, коли можна з'їсти підробку із підсилювачем смаку?.... Чи хіба обов'язково народжувати дітей, створювати сім'ю, терпіти примхи того "козла-чоловіка", коли вже є сурогатне материнство, центри штучного запліднення, а в сексшопах всякі "штучки" на різні смаки?...

Віталій БрудновськийВіталій Брудновський Чогось усі ті з - за бугра, даючи концерти. навіть у думках не мають того. щоб якось дурити людей. Тому. певно, Мік Джагер то не Філя. хоча штани можуть одягати й той і инший через голову.

Igor Kondratyuk А який сенс витрачати кошти на квиток, як можна по телевізору те саме побачити та почути... Це я про фонограму. Звичайно має бути живцем)))

Yevheniy FrankivYevheniy Frankiv А я би пішов!
Бо хто знає, той розуміє, що фонограми бувають різними і певним видам музики без неї ну ніяк.
Щодо вокальної фонограми - так, люди не для того йдуть на концерт, щоб дивитись як людина на сцені відкриває рот як риба.

Врешті, Віктор Конан запропонував притягувати до відповідальності виконавців, які співають під фонограму за статтею Кримінального Кодексу "Шахрайство". А Наталія Сьомчик згадала, що у Китаї за спів під фонограму карають штрафом і забирають ліцензію на концертну діяльність. На це Валерій Куліков нагадав:

ЗУ "Про рекламу" вимагає вказувати, фонограма чи живий звук на концерті, але чи часто ми таке бачимо?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень