І здивування, і сарказм, і обурення: реакція рівнян на оприлюднені е-декларації

Дехто з мешканців Рівненщини не добирає слів, висловлюючи обурення від оприлюднених статків посадовців, дехто іронізує: мовляв, маємо що позичити Міжнародному валютному фонду, і побачили справжніх вурдалаків на Хелловін

Ось деякі з найцікавіших коментарів у  Фейсбук:

 Василь Бурченя не лише погасити борг, а ще й стати кредиторами МВФ

Юрій Дюг 

Ну чому? Є позитив. Після читання декларацій народ нанавидить депутатів від всіх парламентських партій однаково. Консолідація. Головне: всі знали про статки, але тепер отримали докази. От і прорвало на емоції.

Petro Gnidyy Petro Gnidyy Це бенкет на крові і кістках невинно убієнних на майдані та полеглих в ATO. Декларанти-це виродки, які роками спускали Україну в боргову залежність перед кредиторами та зробили жебраками майбутні покоління. Моральні виродки, які вважають, що вони будуть жити вічно, і зможуть спожити все своє "нажите непосильним трудом" майно. Схиблені фінансові клептомани і їхній діагноз це - "фінансовий сказ", а панацеєю від виродків заражених цією хворобою є - їхнє фізичне знищення.

Роман Сидорчук Як же вас #яненавиджу... 
я-середнестатистический украинец, отец 4-х детей, человек, который зарабатывает приблизительно 5-7 тис грн. в месяц ($230) . Я - мужик 37 лет, имея 2 высших образования и 3-е европейское... Я шел по дороге, сам, вечером, в своем #Ровно и плакал... как же #яненавиджу вас... конченые депутаты, представители власти... 
У..ни, как вы смеете, учитывать свои деньги в таких обьемах, которые исчисляются человеческими жизнями. Вы просто оторваные от реалий жизни - псевдомолекулы. Вы осознаете что каждые 200 000 грн в вашей декларации, это протез на руку/ногу нашего бойца? Вы понимаете, что пару лямов - это спасение от лейкемии какого-то ребенка? 20-30 тыс - адаптация беженца с Востока Украины? Или утепление многоквартирного дома - и % в копилку энергоэфективности Украины. Твари, неужели вы думаете что Господь, в милости своей за С.....ННЫЕ вами деньги, дарует вам РАЙ и жизнь вечную?

Dmytro Stefanyshyn І написали дєпутати декларації. І багато в них виявилося всього. І позвав їх до себе презідєнт, шоб пожурити. І побачив, шо у них морди гасконські, хитрі прехитрі. І сказав, шо досить вже красти. На сьогодні вже досить. І обрадовались дєпутати дню новому, завтрашньому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень