І жарти, і обурення: реакція городян на задимлення Рівного

У соцмережі Фейсбук мешканці Рівного активно обговорюють причини задимлення міста

Natalia Pastuhova 

Для всіх, хто питає свідки стільки диму - то спецефекти до святкування Дня рятувальника :)

Zurab Kantariya 

Лист козаків турецькому султану - то дитячі забавки в порівнянні з тим, що хочеться побажати всім, хто навколо #Рівне спалює листя. Другий тиждень#північний щоранку в густому димовому смердючому тумані, а вночі не можна вікно відкрити для провітрювання. З #ТінаЗурабівна неможливо гуляти

Yevheniy FrankivYevheniy Frankiv треба всім, хто бачить такі підпали, телефонувати в поліцію

Світлана ГерасимчукСвітлана Герасимчук Ага. А вони одразу все кидають, вмикають сирени і маячки та мчать затримувати паліїв. Я, як постійний їхній додзвонювач з цього приводу, просто розчулююся щоразу від такого.

Руслан ІвановичРуслан Іванович Це торф горить, десь в районі полігону. Згадайте минулий рік, який смог був в місті. А гасити його, толку ніякого. Поки не буде дощів, то так і буде.
В північних районах взагалі все в диму.

Kordonets OlegKordonets Oleg який торф? Випалють цілі поля навколо міста. Позаминулої ночі весь небокрай палав на схід від міста

Yurii Pylypenko Зазвичай суху траву підпалюють літні люди, яким за 70-80, і коли до цих людей приїздять лісівники і рятувальники, то старенькі зі сльозами на очах просять більше їх не штрафувати. Ось тут й спрацьовує людський фактор, мовляв, шкода бабусю. Однак, коли рятувальники від’їжджають за кілометр, то знову бачить яскраве полум’я. На жаль, усі попередження і прохання - не чують і не розуміють. Але якби людина заплатила 500-1000 гривень за подібні порушення, вона б схаменулась. А коли штрафи маленькі, то й відповідальність нікого не лякає», - бідкаються рятувальники.

Юлія Бать А в дитячу міську лікарню через це попадає багато діток з обструктивним бронхітом :( Ми ось вперше в лікарні лежали.

Нагадаємо, що ми писали, що надзвичайники назвали причину задимлення Рівного. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень