Мешканці Рівного - про виступ «95 кварталу» у Юрмалі

Мешканці Рівного у соцмережі Фейсбук активно обговорюють виступ "95 кварталу" у Юрмалі.

Иван СкиданИван Скидан жартувати над проблемами своєї країни перед чужими глядачами не гарно. а перед ворогами ( латишів в залі дуже мало. в основному російські туристи ) - злочин і ганьба.

Viktor SamchukViktor Samchuk Подивився. І шо. Та хлопці правду сказали в гумористичному ракурсі. Чи мо ми не клянчим у всього світу?

Эльдар Магомедов эх как правду слышать горько да?!))))) Про актрису порно, он это ещё мягко сказал.... Украина, как государство, хуже последней шалавы подзабрной...!

Svyatoslav Klichuk Ельдар просто напевне думає, що коли кажуть Україна це герої, то про нього, а коли Україна - це порноактриса, то це про Порошенка-Яценюка

Volodymyr Vorobey це все можна казати в країні, десь там на каналі 1,5+1,5

Валерій ГусакВалерій Гусак А я вважаю, що пора саме так говорити. Нагло, в лице. Може хоч так зачепиш тих, у чиїх функціях визначати напрямок розвитку і перестати бігати з простягнутою рукою по світу.

Світлана Герасимчук Кацапсько-лизоблюдське шоу. Перемикаю, неможливо дивитися. Рівень смехопанорами петросяна. Ліпше б Шоу довгоносиків показували. Тому вважаю, що забагато честі - цілий пост від самого Максим Коломис і коментарі від не менш поважних людей. 

Оксана Пицька Може варто взагалі заборонити висміювати тих, хто прийшов до влади???

Maxim Kolnoochenko Ніколи не дивився Зеленського і не фанатів ним. Заради інтересу подивився те відео. Що тут сказати... Люди, невже у вам так багато часу і немає інших справ у житті щоб звертати на це увагу? Чого просто не сприйняти це як жарт? Да, можливо, тупий але воно не варте того щоб весь наступний тиждень кричати зрада.

Нагадаємо, що нардеп з Рівного через цей виступ "95-кварталу" навіть пропонував заборонити Володимиру Зеленському виступати в Україні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень