Рівнянки стали призерками Всеукраїнського форуму «Дотик природи»

Форум відбувся у Національному еколого-натуралістичному центрі у Києві. У цьому заході брало участь 140 дітей з різних областей України, які захищали свої науково-дослідницькі проекти.

Рівненську область представляли дев'ятеро дітей, двоє з них - вивихованці Екоцентру ПДМ.

Софія Маслянчук, учениця 9 класу, вихованка Екологічного центру, виборола 2 місце у секції «Екологія та охорона довкілля». Робота Софії представляла сучасні дані із дослідження особливостей поширення на території Рівненського району цікавого виду лілія лісова, занесенного до Червоної книги України.

Ще одна вихованка Екоцентру Тетяна Легка виборола 1 місце в секції «Ботаніка». Тетяна показала результати досліджень особливостей видового складу рослинного угруповання на пустирі північно-східної околиці м. Рівного, де на ділянці всього 4 сотки зростає 138 різних видів рослин. 

Роботи були виконані на матеріалах польових експедицій Екологічного центру, що проводились у квітні- липні 2016 року. Оцінювали проекти науковці різних рангів – молоді вчені, кандидати та доктори біологічних наук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: ПДМ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень