Рівняни у Санкт-Петербурзі співали гімн України (ВІДЕО)

ПДМівці виграли чемпіонат Європи з ГО

Збірна України у північній столиці Росії отримала блискучу перемогу у командному чемпіонаті Європи з ґо «Pandanet» на конгресі, який завершився цими вихідними.

Українська збірна на 75% складалася з вихованців школи інтелектуальних ігор рівненського міського Палацу дітей та молоді. Це -  Артем Качановський, Андрій Кравець, Богдан Жураковський, а також киянин Дмитро Богацький та Володимир Кокозей. 

Командний чемпіонат Європи з ґо «Pandanet» проходив вшосте. Українська команда щороку потрапляла до фіналу, проте «золото» виборола вперше.

Відбірковий етап проводився на ігровому сервері IGS, також відомому як «Pandanet». Цьогоріч у ньому взяли участь 34 команди. Фінальний етап проходив у рамках Ґо Конгресу та грали у ньому лише 4 команди.

Українці, а це здебільшого рівняни-ПДМівці,  зуміли показати стійкість та волю до перемоги та впевнено посіли перше місце, обігравши суперників. До слова, там же Україну обрали для проведення Чемпіонату Європи з ґо серед жінок у 2017 році та Юнацького чемпіонату Європи з ґо у 2018 році.

Під час церемонії нагородження української команди у залі лунав гімн України, який підхопило і чимало людей у залі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень