«Бульба-фест»: чому дехто з рівнян розчарований

Минули перші два дні фестивалю «Бульба-фест» у Рівному. Не всі залишилися ним задоволені

Своїми враженнями поділилися у соцмережі Фейсбук. Так, рівнянка Віка Чернова зауважила, що на картопляному фестивалі майже не було картоплі. За її словами, з 30 торгових наметів лише в одному товар був пов'язаний з картоплею: у ньому торгували картопляними чіпсами на паличці. 

Остальное - это палатки с лозяными изделями, сувенирами, глиной и деревом (обычный стандартный сувенирный ассортимент, встретить который легко можно в Карпатах, на Сорочинской ярмарке, Свитязе или в Умани - ничего нового вы там не увидите), немножко выделялись 4-5 палаток с медовухой и продуктами меда. 1 палатка с семенами и сажанцами деревьев. И три палатки ТМ "Щедрик". Плюс несколько палаток-генделиков, где продавали шашлык, чай, жареную картошку и еще по мелочи. 

Фестиваль "Бульба-фест" не відповідав очікуванням і рівнянки Наталії Жакун: 

Наталия ЖакунБульбафест. Ожидания: для дачников -разнообразные сорта картофеля с возможностью купить, для горожан - всевозможные ятки с разнообразными блюдами из картофеля, для всех - логичное размещение, навигация и детская зона. Реальность огорчила. Для дачников были продавцы хвойных и сажанцев и одна дама с семенами. Картошкой и не пахло. 
Про блюда из картофеля скажу так - слабенько, а жаль. Про навигацию и логику размещения молчу. Не продумано. (А если б продумали, привлекли бы больше участников, поставили во главу угла картофель, удивили бы скульптурами из картофеля, к примеру, да фудкорт разместили в центре, чтоб не возможно было бы пройти мимо и не соблазниться). Мы прошли круг, ассортимент ярмарочный увидели, но чтоб что-то зацепило, такого, к сожалению, не нашли.

Згодом Наталія Жакун додала, що задум фестивалю - хороший, а ось над організацією ще потрібно попрацювати.

До речі, фоторепортаж з "Бульба-фесту" можна переглянути за цим посиланням 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень