Молодий український піаніст Єгор Грушин вперше у Рівному виступить у драмтеатрі

Досі він давав концерти у невеликих залах міста та органному залі

Єгор Грушин - уродженець Одеси, який нині живе у Львові. Цьому молодому піаністу і композитору лише 23 роки. Однак він уже має безліч прихильників своєї творчості.   

До Рівного Єгор Грушин збирається приїхати 17 жовтня, де дасть концерт в облмуздрамтеатрі. Він представить рівнянам свій новий альбом «Once», що в перекладі на українську мову означає "одного разу". Це вже четвертий альбомом Єгора Грушина (попередні: «Inside», «Absolution», «Dominicano»). Кожна його композиція розповідає окрему історію, які за настроєм - дуже різні: ліричні композиції слідують за жвавими, меланхолійні за танцювальними, драматичні за медитативними.

Єгор Грушин творить у стилі "сучасна класика" (modern classical), поєднує академізм, мінімалізм та неокласицизм. За п’ять років творчості він дав понад 200 концертів, видав чотири альбоми та став автором саундтреків до п’яти вітчизняних фільмів. 

На концерті можна буде придбати CD-диск нового альбому з автографом композитора та збірки нот.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень