Рівнерада проголосувала за звернення проти «формули Штайнмаєра»

Але без російсько-української війни

Рівнерада проголосувала за звернення проти імплементації формули Штайнмаєра. У п'ятницю скликали позачергову сесію. Звернення на голосування винесла фракція «Свобода». Документ погодили після внесення низки правок. Так, депутати забрали з тексту термін «російсько-українська війна», говорить секретар міської ради Сергій Паладійчук:

Немає терміну російсько-українська війна в юридичні площині. Всі громадяни розуміють, що це де-факто є. По-суті там в тексті звернення майже теж саме констатується, але терміну немає, для того, аби цей документ не був юридично не чинним. Всі решта правок – це деталі.

За проєкт проголосували усі присутні обранці. Окрім Рівного, подібні звернення направили Львів і Київ.

Також депутати Рівнеради проголосували за звернення до Президента України, Верховної Ради та Кабінету міністрів України про неприпустимість скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень